Maak kennis met onze instructeurs:

2012 04 28 loonse duinen (98)

Hallo ik ben Astrid Kouwenberg, van kleins af aan heb ik een voorliefde voor paarden en honden. Het is dan ook een logische beslissing om een opleiding in de paardensport te gaan volgen. Het het trainen en uitbrengen van paarden is grote passie. Paardentrainen is inmiddels niet meer mijn beroep, maar ik heb nog 2 paarden aan huis staan. Deze worden western gereden. In de paardensport heb ik ook mijn partner Thijs leren kennen. En wonen wij samen in het mooie hellebroek met onze paarden en 4 witte herders.In eerst instantie hadden we een hollandse herder Cindy en een duitse herder Attache. Met deze 2 kanjers heb ik veel getraind. En in deze tijd ben ik ook gestart als instructeur. Het lesgeven doe ik al jaren met veel plezier. Ik geef hoofdzakelijk gehoorzaamheidscurssen en doe dit met een vrolijke twist, zodat het trainen en fun gecombineerd word. Cirkeltraining, Clickertraining en Snuffelfun  vind ik ook erg leuk om te geven. Mijn doel is baas en hond met plezier laten trainen en daarvoor verzin ik graag leuke en gekke dingen voor tijdens de les.

 

 

 

cynthia 1

 

Hallo, ik ben Cynthia Ghijsen en ik zal me even aan jullie voorstellen. Ik ben getrouwd en woon in Schimmert. Zolang ik me kan herinneren ben ik al gek op dieren en vooral honden en paarden.  Als huwelijkscadeau kregen we onze eerste hond , een leonberger Joy. Zo ben ik begonnen met gehoorzaamheid. Inmiddels hebben wij 3 knotsgekke aussi’s Skay, Mellow en Switch. Met deze lieverds beoefenen we allerlei sporten. Ik geef sinds 2014 les in gehoorzaamheid, rally-o en funlessen.  Wat ik het leukste vind aan het lesgeven is het plezier tussen baas en hond. Waarbij we de lat steeds iets hoger leggen, om zo samen hun grenzen te verleggen. Honden verrijken je leven en maken je compleet.

 

 

nicky

 

Hallo, Ik ben Nicky Smits getrouwd en mama van 3 kids.

Zolang als ik me kan herinneren ben ik gek op honden, van groot tot klein en van dik tot dun. Maar mijn hart is verloren aan de golden retriever. Ik heb 3 super lieve ondeugende goldens n.l. Luna, Bruce en Faya.

Met hun heb ik verschillende cursussen en workshops doorlopen.

Ik geef sinds 2015 les in gehoorzaamheid. Ik vind dit super om te doen voornamelijk in de puppie groep ben ik in mijn element. Het is zo mooi om baas en hond samen te zien groeien, 
ieder op zijn eigen manier.

 

 

Hallo, ik ben Desiree Bakx getrouwd met Sascha en mama van 2 kids.  Bij mij zit de voorliefde voor honden en paarden er al vroeg in. En na mijn eerste paardrijles zijn de paarden bijna niet meer uit mijn leven te denken. Al snel is de keuze gemaakt om de opleiding voor de paardensport te gaan volgen. Want van je hobby je werk maken is toch een droom. Het trainen en werken met paarden is iedere dag weer een nieuwe uitdaging. De passie voor paarden blijft ook al beoefen ik de paardensport nu niet meer. In 1995 krijg ik mijn eerste hond, een witte herder Ditchie genaamd. Een heerlijke hond, die zich makkelijk laat trainen. Zo begint de voorliefde voor Zwitserse witte herders en het trainen met je hond. Sinds 2015 ben ik naast het trainen met mijn eigen honden ook aan de slag gegaan als Bach Boesemtherapeut. Het is mooi om te zien wat Bach bloesem kan doen voor dieren in combinatie met training. Daarom ben ik sinds 2017 aan de slag gegaan als instructeur. Ik hou me naast het geven gehoorzaamheidslessen ook bezig met de theorielessen. In de lessen vind ik het leuk om samen met de baas en hond steeds grenzen te verleggen. Daarnaast vind ik het ook een uitdaging om voor onze hondenschool steeds nieuwe lesthema's te ontdekken en uit te werken.