20170312 134539 Deze puppycursus is voor puppy's vanaf 8 weken tot 6 maanden.

In deze puppycursus staan basisoefeningen centraal, maar tevens ook oefeningen om uw puppy te socialiseren met alledaagse dingen. Een goede basis is belangrijk voor uw pup en daar heeft u in de toekomst alleen maar plezier van. Onze lessen zijn opgebouwd in een goede afwisseling tussen passieve en actieve oefeningen, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met de individuele belastbaarheid van de puppy’s. We introduceren ook altijd fun elementen in onze lessen om het zo leuk, leerzaam en afwisselend te houden voor zowel hond als baas.

Welke oefeningen kunt u o.a. verwachten tijdens de puppycursus:

  • Basis gehoorzaamheidsoefeningen zoals Zit, Lig, Af, Nee e.d.
  • Op verschillende ondergronden lopen.
  • Veel voorkomende handelingen bij een dierenarts.
  • Uw pup meenemen in de auto of naar een restaurant.
  • En het meest belangrijke onderdeel van onze cursus is het opbouwen van een band met uw pup.

Het cursusseizoen start altijd met een informatieavond. Tijdens deze avond zullen wij u verdere uitleg geven over het verloop van de cursus, huisregels op ons trainingsveld e.d. Op deze avond checken wij ook altijd de entingsboekjes en persoonlijke gegevens.

De cursus bestaat uit 8 Lessen. Onze lessen zijn opgebouwd uit 30 á 40 min praktijkles, waarin wij de oefeningen aanleren en oefenen. Dan kunnen de puppy’s even bijkomen van alle indrukken in een welverdiende pauze. Deze pauze gebruiken we om theorie te behandelen en vragen van onze cursisten te bespreken. Waarna we de les afsluiten met een leuk fun stukje voor je puppy.

Wanneer u inschrijft voor onze puppycursus zullen wij binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen om kennis te maken met u en uw pup. We kunnen dan al even het e.e.a bespreken met betrekking tot uw pup, denk aan leeftijd, ras e.d. Daarnaast willen we ook graag weten met welk doel u de pup heeft gekocht. Wilt u straks een wandelmaatje of actief gaan sporten met uw hond. Misschien wilt u wel gaan speuren of toch liever shows lopen. Dit kan van belang zijn bij het aanleren van oefeningen, vandaar dat wij dit graag van te voren weten. We kunnen zo rekening hiermee houden.

Clickeren: Wij werken ook met de clicker methode tijdens onze lessen. Wij laten onze cursisten de vrije keuze of zij hiermee willen werken. Wilt u graag leren trainen met de clicker of traint u al met de clicker dan is dit geen probleem. Geef het wel even aan bij uw inschrijving, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Mocht u meer informatie over deze cursus willen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Inschrijven knop