2012 10 28 (12)Deze training is door ons zelf samengesteld voor de meer gevorderde hond. Het is een prima aanvulling op Happy Huishond cursussen.

Tijdens deze cursus worden de gehoorzaamheidsoefeningen verder uitgebreid. Naast het zit, af, blijf, zal er een grotere nadruk komen op het volgen, blijven op de plaats of apporteren . Er wordt meer los gewerkt en op grotere afstanden. Uiteraard worden de oefeningen aangepast aan het niveau van uw hond.

Het verschil tussen deze cursus en de andere gehoorzaamheidscursussen, is dat de gehoorzaamheidsoefeningen afgewisseld worden met sport en funelementen. Denk hierbij aan een combinatie van Balans, Co√∂rdinatie,Behendigheid, Hoopers, Rally-o e.d. De opzet van de cursus stelt ons in staat om de oefeningen te kunnen aanpassen aan u en uw hond, waardoor deze ook heel leuk is voor senioren honden.

Doordat de gehoorzaamheid afgewisseld wordt met tal van Fun elementen, blijft de cursus uitdagend voor nieuwe en oude cursisten. De afwisseling zorgt er ook voor dat instromen voor nieuwe cursisten prima mogelijk is en voor onze bestaande cursist zijn er nieuwe uitdagingen. Hierdoor kunt u samen met uw hond blijven trainen ook als u deze cursus al eens heeft afgesloten.

Het doel van deze cursus is vooral met veel plezier samenwerken met uw hond. Samen gaat u nieuwe uitdagingen aan en probeer u samen met uw hond de grenzen te verleggen.  

Doordat er ook meer nadruk ligt op los en op afstand werken is dit ook een goede voorbereiding voor Behendigheid en Flyball. Wilt u graag met uw hond Behendigheid of Flyball gaan doen, dan is minimaal 1 learn4fun cursus een must om hieraan te kunnen deelnemen.

Clickeren: Wij werken ook met de clicker methode tijdens onze lessen. Wij laten onze cursisten de vrije keuze of zij hiermee willen werken. Wil je graag leren trainen met de clicker of train je al met de clicker dan is dit geen probleem. Geef het wel even aan bij je inschrijving, dan kunnen wij hier rekening mee houden

IMG 6344