Wat is Learn 4 Fun?097

Deze training is tevens door ons zelf ontwikkeld  voor de meer gevorderde hond. Het is een prima aanvulling op Happy Huishond.

Tijdens deze cursus worden de gehoorzaamheidsoefeningen verder uitgebreid. Naast het zit, af, blijf, zal er een grotere nadruk komen op het volgen, blijven op de plaats of apporteren . Ook gaan we op grotere afstanden werken aan commando’s zodat u ook in het veld op afstand u hond onder controle heeft. 

Het verschil tijdens deze cursus is dat de oefeningen veelal met afleiding gedaan worden of in de vorm van parcours en in combinatie met fun elementen.  Door het combineren van fun elementen en meerdere facetten van sport is deze cursus ook geschikt voor de gevorderde cursist.  Deze cursus stelt ons in staat om de oefeningen te kunnen aanpassen aan u en uw hond, waardoor deze ook heel leuk is voor senioren honden.

Ieder seizoen zal de cursus weer iets aangepast worden. Instromen voor nieuwe cursisten is prima mogelijk en voor onze bestaande cursist zijn er nieuwe uitdagingen. Hierdoor kunt u samen met uw hond blijven trainen ook als u deze cursus al eens heeft afgesloten.

Het doel van deze cursus is vooral met veel plezier samenwerken met uw hond. Samen gaat u nieuwe uitdagingen aan en probeer u samen met uw hond de grenzen te verleggen.  

 

Clickeren: Wij werken ook met de clicker methode tijdens onze lessen. Wij laten onze cursisten de vrije keuze of zij hiermee willen werken. Wil je graag leren trainen met de clicker of train je al met de clicker dan is dit geen probleem. Geef het wel even aan bij je inschrijving, dan kunnen wij hier rekening mee houden

 

 

Inschrijven knop